Forum Gildii MAŁY GŁÓD i Nieziemski GŁÓD
Gość
Watek poswiecony dla grajacych destruktorami wspierajmy sie wspolne pomysly rozwoju techniki manewrowania itd...
Tu juz pierwszy wniosek : destro poczatkowo to lipka do rozwoju potrzeba exp a walk z fuza iloscia exp na poczatku ser poprostu brak wobec tego chcialbym wysunac propozycje dla szczegolnie inwi w naszej gildii - kradnac pomagajcie zdobywac exp poki co marnym destro idac krok dalej zadam pytanie ogolne : kto z inwi pomoglby mojemu destro nabic exp? jestem sklonny go przekazac na 24h w celu uzyskania duzej ilosci exp co zaqowocuje pozniej w silnego destro na uzytek pomocnego teraz inwi
chcialbym rowiez zaapelowac do innych destro by i oni poki co szukali wsparcia u inwi... wydaje mi sie ze nie bedzie to problem dla inwi
a ja w imieniu braci destro pozwole sobie stwierdzic ze i pozniej my sie odwdzieczymy na polu walki w obronie dobrego imienia gildii
POZDR
Wysyłałeś do mnie pw w tej sprawie ongiś Próbowałem Cię łapać na gg, nie było odzewu! Pomyślałem, że sprawa nieaktualna, więc nie drążyłem tematu. Oczywiście zapraszam Cię do mnie! Expa ma prawie 200k zbytku i wciąż klepię nowe. Zapraszam Cię jak i innych potrzebujących expa na gg
DZIŚ NA PRAWDĘ MAM
U mnie sprawa jest jednakowa, piszcie na gg kiedy i jak się umówić bo i dla konstruktorów znowu my podsyłamy swoje miśki. Ale tez nie będzie problemu. Zbytek expa to na dzisiaj 140k i też rośnie. Jeśli trzeba to złapiecie mnie na gg, a gdy nie będę mógł to tez zostawię info w opisie lub w Mroźni.
Gość
dzieki uprzejmosci Lokussa ktory to nabil mi exp moj destro ma 21lv i fena tropkow oraz teleportu rozwiniete na maksymalny poziom ... mam nadzieje ze reszta destro robi podobnie ( znaczy sie znajduje wspolnego przyjaciela w postaci inwigilatora )
Jeśli dobrze mnie oczy nie mylą, jesteś jedynym destro na pokładzie, jak na razie
DZIŚ NA PRAWDĘ MAM
destruktor no.2 już od kilku dni jest w naszych szeregach . Całkiem blisko europejskiego składu,
Ja osobiście czuwam nad jego rozwojem, podsyłam zasoby, więc jeśli ten pan wytrzyma press i wyciągnie wnioski z wskazówek nasza gildia będzie wnet miała dwóch dobrych destro
DZIŚ NA PRAWDĘ MAM
Hehehe, cieszę się, że wreszcie Andyt wpuścił Cię na forum
Nie bierz nic osobiście, ale po prostu 80% nowych graczy łamie się pod lawiną ataków innych graczy, nie życzę tego Tobie i wiążę z Twoją osobą/delirykiem duże plany obustronnie miłe sercu
DZIŚ NA PRAWDĘ MAM
Gość
lokuss9 napisał:
Hehehe, cieszę się, że wreszcie Andyt wpuścił Cię na forum
Nie bierz nic osobiście, ale po prostu 80% nowych graczy łamie się pod lawiną ataków innych graczy, nie życzę tego Tobie i wiążę z Twoją osobą/delirykiem duże plany obustronnie miłe sercu
Lokusss Jezus Maria wy sobie tu milosci nie wyznawajcie
Gość
Tamdarumda jesli bedziesz chcial udziele ci pare rad jak dobrze rozwinac Destro i jak miasto pod Destro dostosowac ( nigdy nie probuj odwrotnie bo sie nie wspolgra )napisz mi PW jesli bedziesz mial tych mysli ktore ja realizuje a ja postaram sie w miare szybko odpisac
Pozdr